PAKEJ

Kami menawarkan perkhidmatan katering makanan yang harganya berpatutan serta mengikut bajet anda. Tidak kira apa juga majlis terutama majlis perkahwinan, aktiviti di tempat kerja seperti mesyuarat dan kursus, majlis konvokesyen, majlis akikah dan kenduri doa selamat kami sedia membantu.

IMG-20190523-WA0040
catering-logo

Pakej Kenduri Kahwin

Pakej Kenduri Kahwin adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis bahagia anda. Pinggan2 Katering menawarkan 6 jenis pakej kenduri kahwin dengan harga yang sangat berbaloi. Harga Yang ditawarkan dalam pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari Pinggan2 Katering. Jika pelanggan berminat untuk mencari pakej yang diiginkan, bolehlah membuat tempahan kerana kami menawarkan pakej-pakej yang terbaik dari Pinggan2.
catering-logo

Pakej Korporat

Pakej Gomeng/Korporat adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis korporat. Pinggan2 menawarkan 3 pakej iaitu pakej sarapan pagi, minum petang & makan tengahari. Harga Yang ditawarkan dengan pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari pinggan2. Jika pelanggan berminat untuk mencari pakej yang diiginkan, bolehlah membuat tempahan kerana kami menawarkan pakej-pakej yang terbaik dari pinggan2.

pinggan2galeri
catering-logo

Pakej Keluargaku Sayang

Pakej Keluargaku Sayang adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis seperti Aqiqah, Doa selamat, Makan malam serta Majlis kesyukuran. Pinggan2 menawarkan 2 set pakej iaitu pakej 1 & pakej 2. Harga yang ditawarkan dengan pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari Pinggan2. Jika pelanggan berminat untuk mencari pakej yang diiginkan, bolehlah membuat tempahan kerana kami menawarkan pakej-pakej yang terbaik dari Pinggan2.
PINGGAN2[PakejKeluargakuSayang][NO003]
pakejramadhan
catering-logo

Pakej Ramadhan

Pakej Ramadhan adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis berbuka puasa anda. Pinggan2 Katering menawarkan 3 jenis pakej berbuka dengan harga yang sangat berbaloi. Harga Yang ditawarkan dalam pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari Pinggan2 Katering. Jika pelanggan berminat untuk mencari pakej yang diiginkan, bolehlah membuat tempahan kerana kami menawarkan pakej-pakej yang terbaik dari Pinggan2.

korporatpakejpinggan2
catering-logo

Pakej Syawal

Pakej Syawal adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis rumah terbuka anda. Pinggan2 Katering menawarkan 3 jenis pakej Syawal dengan harga yang sangat berbaloi. Harga Yang ditawarkan dalam pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari Pinggan2 Katering. Jika pelanggan berminat untuk mencari pakej yang diiginkan, bolehlah membuat tempahan kerana kami menawarkan pakej-pakej yang terbaik dari Pinggan2.

× Ada Pertanyaan?