Sedang Mencari Katering
Eksklusif Untuk Majlis Anda?

Mungkin ramai yang mengetahui secara langsung mahupun tidak langsung, kami ada menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Gong Badak dan Kuala Terengganu. Pinggan2 katering menawarkan khidmat katering professional yang berkonsepkan Jimat, Mewah, dan Sedap.  

“KEISTIMEWAANNYA DISINI”

Berpengalaman lebih 7 tahun dalam bidang katering juga telah memberikan kami kelebihan untuk menyediakan pelbagai jenis menu dan pakej yang sesuai dengan anda, kami janjikan rasa yang sedap, perkhidmatan yang terbaik dan berkualiti. Sesuai dengan konsep kami yang mahukan anda merasai citarasa eksklusif dan lengkap mewah tidak kira apa jua majlis yang anda ingin lakukan. Kualiti penyediaan makanan kami yang diwar-warkan oleh orang ramai atau pelanggan kami sendiri adalah benar dan anda tidak perlu ragu-ragu untuk memilih Pinggan2 katering sebagai peneman majlis anda.

KEISTIMEWAANNYA DI SINI

PAKEJ MAJLIS KORPORAT

Kami di PingganKatering menyediakan pakej yang berkonsepkan Jimat, Mewah, dan Sedap. Pakej Gomeng/Korporat adalah pakej yang menawarkan makanan untuk majlis korporat.  Pinggan2 menawarkan 3 pakej hidangan iaitu pakej sarapan pagi, minum petang & makan tengahari. Harga yang ditawarkan dengan pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari pinggan2. Anda pasti berpuas hati dengan perkhidmatan yang Pinggan2 Katering sediakan. Pinggan2 Katering juga banyak menerima tempahan katering daripada pihak – pihak korporat di sekitar Kuala Terengganu.

PELANGGAN KORPORAT PINGGAN2 KATERING

PAKEJ MAJLIS PERKAHWINAN

Melalui konsep Jimat, Mewah, dan Sedap, PingganKatering mampu untuk menjadikan majlis di hari bahagia anda tampak Eksklusif dengan harga mengikut bajet anda. Pakej Kenduri Kahwin adalah pakej yang menawarkan pelbagai hidangan untuk majlis bahagia anda. Pinggan2 Katering menawarkan 6 jenis pakej kenduri kahwin dengan harga yang sangat berbaloi! Harga yang ditawarkan dalam pakej ini adalah harga mampu milik dengan kualiti makanan yang terbaik dari Pinggan2 Katering. Kepuasan anda adalah keutamaan kami di Pinggan2 Katering. Carilah Pinggan2 Katering sekiranya mahukan perkhimatan katering yang terbaik di sekitar Kuala Terengganu!

APA KATA PELANGGAN PINGGAN2 ?

Arina Roslan
Arina Roslan
@aliaa.roslan
Read More
Servis katering yg baik. Mkanan yg sedap. Semua tetamu puji. Hiasan juga cantik. Tempat mkn juga kemas. Yg penting bersih. Terima Kasih semua krew pinggan2 katering. Thorrbaikk.
Myah Roslan
Myah Roslan
@myah.roslan
Read More
Alhamdulillah makanan sedap, decor cantik, bersih, servis terbaik. Sangat sangat sangattt berpuas hati. Thank you kak Yam & Pinggan2 Katering�
Saiful Azahar
Saiful Azahar
@saifulsmiley
Read More
Terima kasih atas servis yg terbaik dari pihak pinggan2. Tetamu ramai yg puji makanan sedap2 belaka..Alhamdulillah pilihan sy x salah. Semoga pinggan2 terus berjaya lg. Amin ���
Hakim Salleh
Hakim Salleh
@hakimsalleh
Read More
Alhamdulillah. Harga masakan sangat sedap dan servis pun dah banyak improve. Recommended for everyone. Syabas dan teruskan usaha terbaik Pinggan2. Delicious food · Experienced chefs · Great value
Previous
Next

GALERI PINGGAN2 KATERING

Inginkan Majlis Dengan Konsep Lengkap & Mewah
Tapi Harga Mampu Milik?

Isikan Maklumat Majlis Anda Di Bawah

Team Pinggan2 akan hantarkan quotation harga kepada anda secepat mungkin!

 • Maklumat Diri

  Sila isikan maklumat diri anda secara ringkas untuk kami hantarkan quotation.
 • Maklumat Majlis

  Sila isikan maklumat ringkas mengenai majlis yang bakal anda langsungkan
 • (Anggaran tetamu yang hadir)
 • DD dash MM dash YYYY
 • :
  (Anggaran Majlis Bermula)
 • :
  (Anggaran Majlis Tamat)
× Ada Pertanyaan?